CEL MAI BUN FALAFEL

Galerie

Meniu

Despre noi

Irakul este o răscruce culinară și culturală; în această zonă a început civilizația umană și tot aici au fost preparate și primele feluri de mâncare.

Cand intri în restaurantul La Falafel pentru prima dată este imposibil să reziști tentației de a gusta, măcar câte puțin, din delicioasele preparate irakiene.

Irakul este o răscruce culinară și culturală; în această zonă a început civilizația umană și tot aici au fost preparate și primele feluri de mâncare.

Când intri în restaurantul La Falafel pentru prima dată este imposibil să reziști tentației de a gusta, măcar câte puțin, din delicioasele preparate irakiene.

 

De la carne la cele mai proaspete fructe, de la legume la ulei de măsline și mirodenii exotice, meniul irakian vă va uimi prin simplitate, dar și prin diversitate.

Restaurantul La Falafel este un restaurant cu specific irakian, cu bucătărie tradițională arăbească care excelează prin mâncăruri cu gusturi exotice rafinate și condimentate, prospețime și savoare.

 

PROGRAM RESTAURANT LA FALAFEL

Luni-Duminică: NON-STOP

,, Best customer I ever seen! Cel mai bun serviciu pentru clienți pe care l-am văzut până acum.'

La ei este și o atmosferă arăbească foarte autentică, dată și de decor și de mâncare, dar și de atidutinea lor prietenoasă față de client.'

Cosmin Miron

..Cel mai bun și convenabil falafel din partea asta de București. **lei pentru o lipie gigantică.Recomand veganilor, există varianta de post.''

 

Ileana Răchită

..Sincer sa fiu, chiar este cel mai bun falafel din București. Cel cu humus, cum ii zic ei de post. Prețurile sunt foarte bune, iar băietii sunt extrem de amabili și respectuoși cu clienții.''

Cătălin

Recenzii

Mancare Irakiană

 

 

Bucătăria Irakiană

Bucătăria irakiană de aici este un amestec de ingrediente din diferite regiuni, o mixtură bogată în arome și culori, o alternativă gustoasă și sănătoasă, pe placul multora. De la carne la cele mai proaspete fructe, de la legume la ulei de măsline și mirodenii exotice, meniul irakian vă va uimi prin simplitate, dar și prin diversitate. Într-adevar, varietatea ingredientelor folosite și modul simplu de prelucrare, au făcut ca această bucătărie să fie considerată pe drept cuvânt drept una dintre cele mai sănătoase de pe mapamond. Ca să vă faceți o idee despre bucătăria Irakului, trebuie mai întâi să gustați salata de cereale cu roșii, mentă și pătrunjel („tabbouleh”), („fatus”), pastă de năut cu susan („humus”), salată de vinete cu susan și rodii („mutabbal”) și neapărat „sarmalutele” în frunze de vița de vie.

 

 

Ospitalitatea arabă

Veți fi uimiți de ospitalitatea care, de altfel, face parte din cultura acestui popor. În Irak este o mândrie să ai oaspete la masă, să îi oferi ceai sau cafea și să îl întreții, iar masa în sine constituie un adevărat ritual. Un irakian nu manâncă niciodată singur!

 

Dacă sunteți invitați la o astfel de masă ar fi bine să gustați din tot ce este pe masă. Un refuz este considerat de gazdă o jignire privind calitațile sale de bucătar. În timpul verii, la sosire în casa lor, vi se oferă ceva rece cu gheața iar iarna un ceai fierbinte. Fructele sunt puse pe tavă și după ce alegeți un fruct, gazda il taie sau il curată de coajă și vi-l servește. Apoi se servesc alunele, dulciurile și cafeaua. Indiferent de oră, oaspeții sunt serviți cu ceai verde sau cu o cafea aromată.